De Drie Grote Inwijdingen - Hatun Karpays


 Een inwijding van de 3 Grote Inwijdingen, de Hatun Karpay zullen je helpen op je pad. Door ze alle    3 te ontvangen, met tussenpozes van circa 6 maanden, transformeer je. Belangrijk is dat je beseft    dat je dan een Authentiek Inca Pad loopt, en ben je verantwoordeljik om dit te practiseren. Alleen      inwijdingen ontvangen is niet genoeg, op geen enkel Pad of Studie.


  Mediteer, maak een Mesa volgens de Inca Traditie, ontvang helingen wanneer je merkt dat je nog    met bv oud verdriet, verwonding ( trauma ) of ziekte loopt. Volg training om zuiver en in Liefde          jouw pad te vervolgen. En laat je begeleiden. Er wordt gewerkt met de levende energie. Dit vraagt    commitment!


  Heb je de Hatun Karpay helemaal ontvangen dan kun je doorgaan met de Mosoq Karpay en deze    elk jaar of om de twee jaar vernieuwen.

  Je blijft jouw energie vernieuwen en je Lichtlichaam ( Regenboog ) zal zich dan ontwikkelen.


  1ste inwijding - Munay Karpay, openen van het hart, de Liefde in jouw hart voor alles en                 verbinding in liefde met alles.

  2de inwijding - Yachay Karpay, openen van je krachtcentra in de buik, de Kracht van jouw                intuitief Weten.

  3de inwijding - Llamkay Karpay, het openen van jou 3e oog, het werken met je Geest


   Mosoq Karpay - is de vernieuwing van de 3 Grote Inwijdingen.


  In Qeros zal degenen die een Inwijding heeft ontvangen gedurende 2 a 3 dagen in Stilte                    verblijven, zich helemaal terugtrekken en slapen in een apart huisje. Gedurende deze dagen zal      er veel worden gemediteerd met de Mesa, om alle krachten goed door te laten werken. 

  Bewustzijn en Respect voor de ontvangen Karpay.


  In onze hectische wereld is dat haast ondenkbaar, maar we willen jullie vragen om als je een            Inwijding ontvangen hebt, zo veel mogelijk jezelf de tijd te geven ( indien mogelijk ) om alleen en      in de energie van de Karpay te blijven, geen alcohol te drinken. De eerste nacht alleen te slapen.


  De inwijding duurt 2 uur, met vooraf en achteraf een gesprek van 15 minuten.


  Vooraf aan de Karpay ontvang je een reiniging.